Butiken

Hem / Butiken
Upptäck 1700kvm fyllt med inspiration!
Vi är stolta över att kunna erbjuda det största utbudet av färg, tapet, golv, kakel, klinker, verktyg, bad och tillbehör i STO-regionen, men vår målsättning är att bredda vårt produktsortiment så att vi verkligen blir ”varuhuset för hela huset”. 
Kontakta oss

Vårt sortiment

Vår största fördel är kombinationen av kvalitetsprodukter, personlig service och ett helhetsansvar. Vi är med er från början till slut på ditt projekt, från ide till uppfyllda drömmar. Oavsett om du är proffs eller glad hemmafixare kan du känna dig varmt välkommen till oss.

Kvalité och service

Vår största fördel är kombinationen av kvalitetsprodukter, personlig service och ett helhetsansvar. Vi är med er från början till slut på ditt projekt, från ide till uppfyllda drömmar.
Oavsett om du är proffs eller glad hemmafixare kan du känna dig varmt välkommen till oss.

Vår affärsidé är att ”vi skall vara den marknadsledande och det naturliga valet för konsument, företag samt yrkesmän/kvinnor gällande köp av färg, golv tapeter, kakel/klinker, badrum & köksinredning samt tillbehör inom STO området med personligt bemötande”.

Välkommen in till oss!

Kontakta butiken

Golv till tak butik kontakt
Vårt erbjudande
2400 kvadratmeter med kakel, klinker, golv, tapeter, färg, bad, kök och heminredning, spa, pool och mycket mer.
För ett vackrare hem - Golv till Tak i Stenungsund
© 2022 Golv till tak i Stenungsund.
Privacy Policy
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram